Yandex Toloka ile anında Para Kazanma

Yandex Toloka ile nasıl para kazanılır ?

Yandex Toloka ile para kazanmak gerçekten çok basit. Yapmanız gereken tek şey size uygun görevleri listeden seçip gerçekleştirmek.

Görevlerin amacı Yandex'in arama motorunu daha tutarlı hale getirmek. Görevleri görünce siz de anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Görev başına 0.01 - 0.05 - 0.10$ gibi rakamlar veriliyor. Rakamlar sizi aldatmasın bir görevi tamamlamanız 10 saniyenizi bile almayacaktır. En uzunu 30 saniyenizi alacaktır. Güncelleme yapmak istedim artık daha kapsamlı ve kısmen daha uzun süren ve daha çok kazanç elde etmenizi sağlayan görevler eklenmiş.

Sisteme üye olma kısmını anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum.
Kayıt olmak için linkten devam edebilirsiniz.
https://toloka.yandex.com.tr
Kayıt olduktan sonra şu şekilde bir ekran gelecek karşınıza;
görevlerin belli bir limiti var o limit dolana kadar sizde de görünecektir. Görev olduğu zaman görevin yanında renkli bir nokta olacak o noktalar görevin bitmek üzere ve ya daha çok sayıda görev mevcut olduğunu gösterecek.

Görevlere başlayabilmek için tarayıcınızın Yandex için güvenilir olmayan içerikleri yüklemesine izin vermeniz gerekiyor.


Sisteme kayıt olduktan sonra parayı nasıl çekmek istiyorsanız  Üç farklı seçenek var. Ben paypal seçeneğini kullanıyorum.

Para çekme işlemi:

1- "Hesabım" bölümüne girin;
2- W8-BEN mali rapor formunu doldurun;(Örnek forma bakarak doldurabilirsiniz)
3- Ödeme sistemindeki cüzdanınızı veya PrivatBank kartınızı hesabınıza bağlayın.

Bu adımları tamamladıktan sonra para çekme taleplerinizi istediğiniz zaman gönderebilirsiniz. Para çekme işlemi en fazla 30 gün sürebilir. Minimum para çekme miktarı 0.02 ABD Doları’dır, bu miktarda haftada sadece 1 kere para çekilebilir. Daha sık para çekmek isterseniz minimum tutar 1 ABD Doları’dır.

PayPal hesabım nasıl olmalı ?

PayPal ödeme sistemi üzerinden para çekmek için aşağıdaki koşullar yerine getirilmelidir:
1- PayPal hesabı kişisel olmalıdır. Parayı kurumsal hesaba aktarmaya çalışırsanız ödeme sistemi aktarma işlemini iptal eder ve para Toloka'daki hesabınıza geri döner.
2- PayPal hesabınız doğrulanmış (onaylı) olmalıdır.
3- PayPal'da belirtilen e-posta adresi doğrulanmış olmalıdır.
4- Hesap, PayPal'ın para aktarımına izin verdiği ülkede kayıtlı olmalıdır.

Sistemde papara ile para çekme seçeneği de artık mevcut olup paypalın eksikliğinde papara gayet kullanışlı olmuştur.

İlk ödeme hesabıma geçti kanıt olarak resme bakabilirsiniz.